ЯСНОВИДКАТА СТОЯНКА: ИДЕ ТЕЖКА ГОДИНА, ГЕРБ – ПАК НА ВЛАСТ

контакти

[quote]6 ФОРМАЦИИ ЩЕ ЗАЕМАТ КРЕСЛАТА В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ[/quote]

Тежка за България ще е и настъпилата година – не заради природни катаклизми, а заради човешки действия. Лятото ще е жежко, пак с множество пожари – от хората причинени. Икономическата ситуация няма да се промени, безработицата ще расте, младите ще напускат страната – нищо добро не виждам.  Само около изборите ще се появи малко надежда, но скоро и тя ще угасне. Така ясновидката – диагностик Стоянка от Димитровград анонсира 2013-а. Според нея трудно ще се състави и ново правителство след вота, но, все пак, Бойко Борисов ще удържи управлението. Той обаче ще се освободи от сегашните вице премиери. Цветанов ще се изявява в парламента и партийното строителство, а Дянков отстъпва мястото на жена с протекциите на ЕС.

Шест са очертаващите се в следващото Народно събрание формации, според екстрасенса – ГЕРБ, БСП, България на гражданите, ДПС, патриотичният Фронт за национално спасение на България /ФНСБ/ и съюзът Яне Янев – Веселин Марешки. За третото място партията на Меглена Кунева ще се бори с ДПС и с малко ще надделее. Правителството пак ще е на ГЕРБ, най-вече заради компромиси от страна на Борисов. Той още се радва на народните симпатии. От обкръжението му обаче блика черна енергия, насочена и към него. Носят я алчни, безскрупулни хора, за тях скоро ще излязат наяве много нелицеприятни факти, твърди Стоянка.

Референдумът за ядрената енергетика е обречен на провал. Хората са обезверени, отчаяни, няма да излязат да гласуват. Но АЕЦ „Белене” ще има. Ще я строят руснаци. Не сега, след години може да е, но ще стане, категорична е ясновидката.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук