ЯСНОВИДКАТА СТОЯНКА: БOЙКО ПАК ПРЕМИЕР, БСП – С НОВ ЛИДЕР

контакти

[quote]ДО 5 ГОДИНИ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ НЯМА ДА ГО БЪДЕ.  В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ВОЕНЕН РЕЖИМ [/quote]

Предстоят предсрочни парламентарни избори. Около тях всичко ще се изясни до есента. Следващият премиер ще бъде Бойко Борисов. Сергей Станишев те сами ще си го махнат в най-скоро време, като ще имат много проблеми. Бъдещето му е да върви там, където го викат. На следващите парламентарни избори БСП ще се яви с нов лидер. От Левицата много хора ще отидат в АВБ – това очаквайте до месец. ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но малко ще и трябва за управлението. То ще бъде коалиционно, дано не с Бареков, коментира димитровградският екстрасенс Стоянка. Според нея, протести до изборите ще има, но те няма да са масови.

[pullquote_left]БСП и ГЕРБ трябва да се пречистят[/pullquote_left]

В България трябва да има военен режим. Няма да се оправим лесно. Бойко има силите, но трябва да се спаси от един човек, приближен до него. Всички знаят кой е той. БСП трябва да се пречисти. Има хора недостойни там. Ей това попречи на тази партия. Не си огледаха хората, влязоха случайни. Ще губят. Трябват нови проверени хора. БСП няма да бъде на власт в скоро време. Тя даде много власт на ДПС. В ГЕРБ също трябва да се пречистят. В силовите ведомства Бойко трябва да пипа – МВР, армия – там са корените на проблемите, убедена е ясновидката – диагностик. Тя твърди, че преди много време казвала, че ГЕРБ ще бъде първа политическа силаи ще има 6 депутата в Европа.

[pullquote_right]Трусът на 24 май бе знак. Отгоре говорят, че погребваме науката[/pullquote_right]

За земетресението на 24 май Стоянка казва, че то не е случайно, че е знак. Чувам много неща вечер, когато е тихо. Преди три месеца чух следното нещо: За България науката не трябва да има гробища. Събуждам се и не знам какво означава. Отгоре говорят, че всичко е на провал, защото погребваме науката. Точно това е една от причините на 24 май да има земетресение, констатира тя. Екстрасенсът казва, че усеща земните трусове от 2 до 4 часа преди залюляването на земята. Земетресението в Деня на буквите обаче усетила, че ще удари три дни преди това, в близост до България.

[pullquote_left]Без основно образование да не можеш да гласуваш, да има и горна възрастова граница[/pullquote_left]

От управниците трябва да се изискат закони, които да спрат далаверите. От това страдаме. Българският народ е много наивен и лесно манипулируем. Пуснали по телевизията врачки, баячки – неграмотни хора да дават акъл и да бъркат съдбите на хората. По същия начин в политиката – циганите ще ми диктуват начина на живот за 20 лв. Трябва да има промяна – без основно образование да не може да се гласува, да има, освен долна – и горна граница за гласуване, предлага димитровградчанката.

Сбъркахме много като се обърнахме на Запад. Бъдещето на България е с Русия. До 4-5 години Европейският съюз няма да го бъде. Първо ще го напуснат две държави. Чувам разни неща, но кой ме чува мен?!, пита Стоянка. Тя твърдо смята, че психолозите е трябвало отдавна да се намесят, защото има много млади хора с разбита нервна система. Голям процент от мъжете минават 35 години, а нямат семейства. В същото време онези, дето нямат 8 клас, раждат. Къде отиде българинът?, пита отново ясновидката – диагностик.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук