Юноши от клуба по корабомоделизъм в челото на класирането на републикански турнир

Четири юноши от клуба по корабомоделизъм към Общинско предприятие „Детски и младежки център“ (ОП ДМЦ) – Димитровград участваха в Републикански турнир за радиоуправляеми моторни модели в град Пазарджик. Общо те спечелиха осем награди –  второ място, две трети места, четвърто място, две пети и две шести места.

Турнирът се проведе на 23 и 24 октомври и бе организиран от Българска федерация по корабомоделен спорт, Модел  яхт  клуб – Пазарджик и Община Пазарджик. В него се състезаваха мъже и юноши  от лицензирани клубове от страната.

Въпреки лошото време, студа и силния вятър димитровградските  юноши се представиха много добре. Те доказаха за пореден път, че са едни от най-добрите юноши в страната, коментират от ОП ДМЦ.

В клас F4A – радиоуправляеми копия модели, Симеон Вълев се класира на второ място. На трето място в същия клас, след допълнителни стартове, се класира и Теодор Тончев от Димитровград.

В клас F3E – радиоуправляеми модели за фигурален курс, Симеон Вълев се класира на трето място, на пето място в този клас остана Теодор Тончев, а на шесто място е Калоян Господинов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук