ЮНКЕР И ШУЛЦ ПРОТИВ ЗАТВАРЯНЕ ГРАНИЦИТЕ НА ЕВРОПА

newbeautyНесъгласие с идеята за затваряне границите на Европа изрази президентът на Европейската комисия Жан Клод Юнкер. Никоя страна от Европейския съюз не може да се справи сама с бежанската криза, допълни думите му председателят на Европейския парламент Мартин Шулц. Той предположи, че вълната от бежанци ще продължи, защото има морален конфликт.

Позициите си Юнкер и Шулц изразиха на междупарламентарна конференция в Брюксел. Според председателя на европарламента, без сътрудничество с Турция, Европа няма да може да се справи с кризата. По отношение на проблемите в Гърция, Шулц заяви, че страната има нужда от спешна помощ, защото в противен случай, Европа ще загуби авторитета си.

Участие в конференцията взе народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Тя бе посветена на стабилността, икономическата координация и циклите на европейския семестър, 2015-2016 г. Ангелова се включи в обсъжданията на комисията по бюджет, на които бяха обсъдени финансовите нужди за справяне с бежанската криза, както и икономическата и социална криза на целия континент.

baner-widПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Европейският съюз са лицемери! За българи и румънци слагат черни печати и куп други ограничения за влизане, а за нашествениците няма. Даже ги натрапват в страни в които не са желани.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук