Юбилеен детски празник организират на светилището край Каснаково

контакти

Юбилеен 10-и детски празник ще се проведе на 4 юни, неделя, от 10.00 часа на Светилището на нимфите и Афродита, край димитровградското село Каснаково.

Куклен театър, сцена на талантите, художествени ателиета, приложно изкуство, спортни състезания с много награди, забавни игри, надуваем замък, влакче, батут са сред част от атракциите. Предвидена е и кулинарна изложба по случай юбилея…

За децата от близките населени места и от Димитровград ще бъде организиран безплатен транспорт. Деца без придружители няма да могат да посетят светилището. Целта е, освен забавленията за най-малките, да се популяризира красивото място и арт находките, които са паметник на културата от национално значение, става ясно от обявеното събитие.

Организатори са коалиция „Движение Заедно за промяна“, със специалното участие на каснаковското читалище „Искра 1926“. Те канят малки и големи да се присъединят към детския празник.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук