Ще пръскат срещу комари и кърлежи в Димитровград

контакти

Пръскане срещу комари и кърлежи подготвя Община Димитровград. При неблагоприятни метеорологични условия, възможно е датите да бъдат променeни. Изпълнител на услугата е пловдивска фирма.

Предварително определените дати за дезинсекция на озеленени площи срещу имаго и ларви на комари са 24 и 25 май. Ще се използват препаратите „Цитрол 10/4 УЛВ“ и „Димилин 2 ТБ“.

Обработката срещу комари ще обхване улични дървета, храсти и зелени площи в междублокови пространства на територията на града, включително трите квартала „Марийно”, „Черноконево” и „Изгрев”, както и трите големи парка, стадионите и гробищни паркове в града. Пръскането срещу комари ще се провежда по график късно вечер.

На 26 май се планира да се извърши пръскането на тревните площи срещу кърлежи. Ще бъдат обработени всички тревни площи на територията на град Димитровград, кварталите, учебните и детските заведения, стадионите, както и дворовете на социалните заведения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук