ГОТВАЧИ ПРЕД ОБЩИНАТА ЗА КОЛЕДА

Коледна трапеза
контакти

На 18 декември всеки може да покаже кулинарните си качества и да сготви ястие по своя оригинална рецепта. Желаещите имат възможност да вземат продуктите си в 12 часа на пл. „България“, за да забъркат основни ястия и десерти. Инициативата ще премине под мотото „Коледна трапеза“.

Записването за участие става в 117 стая в община Димитровград, която е и организатор. Това може да се направи и на място, непосредствено преди започване на готвенето. Емблематични за Димитровград майстори готвачи и сладкари ще обявят победителите, за които са предвидени награди. Допълнително по време на кулинарното събитие ще бъдат изложени изработени ръчно сурвачки, които желаещите ще могат да си закупят, съобщават от администрацията.

Оттам съобщават още, че всеки направил покупка от Коледния базар, в периода 17 – 27 декември, ще има шанса да спечели награда от 100 лв.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук