Шофьор хвана гората, за да избегне полицейска проверка

Шофьор е хукнал към гора, за да избегне пътна проверка. Същият е криминално проявен и осъждан, а издирването му продължава.

Той е на 32 години и е обявен за издирване след неподчинение на полицейско разпореждане за проверка, съобщават от МВР – Хасково.

Издирваният, родом от село Александрово, не спрял на подаден сигнал от униформените, които го забелязали да шофира лек автомобил „Ланчия“  в село Узунджово.

Водачът продължил пътя си, увеличавайки скоростта в посока родното си село. В близост до черен път напуснал колата и се укрил в гориста местност.

Действията по задържането на криминално-проявеното и осъждано лице продължават. Установено е, че шофираната от него кола е с регистрационни табели, отговарящи на друг автомобил, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук