ШОФЬОР С ФОЛКСВАГЕН ОТСЕЧЕ СТЪЛБ НА ГЛАВНИЯ ПЪТ В ДОБРИЧ

контакти

newbeautyШофьор с Фолксваген Голф се вряза в ранния следобед днес в стълб, на главния път в село Добрич. От сблъсъка стълбът е отсечен и е пред падане.

На място стана ясно, че колата не се отмества, тъй като има опасност, ако това стане, стълбът, поддържан и от жиците, да се стовари на пътното платно. Екипи на EVN и полицията чакаха специална техника, с която стълбът да бъде премахнат и впоследствие подменен.stalbkatastr1

Токът в района е спрян. Отстраняването на проблема ще отнеме няколко часа. Докато това стане, автомобилите ще бъдат отклонявани през центъра на димитровградското село.

Загледах се и загубих управлението. Важно е, че съм жив и здрав. Нямам наранявания, сподели шофьорът, от Горски извор, пътувал сам в колата. Алкохолната му проба е отрицателна.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук