Шкумбата ще изнесе спектакъл в димитровградския театър

Публиката в Димитровград за пореден път ще може да се наслади на таланта на Димитър Туджаров – Шкумбата. На 29 май от 19:00 часа той ще изнесе спектакъла „ШегоУбийци – с хумора шега не бива“ в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“, съобщават оттам.

Шкумбата е сред най-добрите български комици, пред когото и най-сериозният човек не би могъл да задържи смеха си. От него може да се очаква всичко, дори неочакваното. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса на нашето време, подчертават от ОДТ „Апостол Карамитев“.

Билети на касата на димитровградския театър, с работно време от 10:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 19:00 часа. За допълнителна информация, тел. 039166336 и 0879294603.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук