ШКУМБАТА И ПРИЯТЕЛИ РАЗСМЯХА ДО СЪЛЗИ ДИМИТРОВГРАД

chkumba1Един от най–големите комедийни актьори на България и легендарен имитатор – инж. Димитър Туджаров – Шкумбата беше приятната изненада за димитровградчани в неделя.  Заедно с актьорите Михаил Дюзев, Ивелин Райчев и д-р Мирослав Ненков той представи спектакъла ”Приятели мои”.

В комедийния коктейл от скечове, вицове и песни Шкумбата игра председател на новоучредената партия „България без граждани”. Партнираха му сутрешните водещи на „Дарик Кафе“ Михаил Дюзев и Иво Райчев , а като съратник на политика се изявяви д-р Мирослав Ненков.

Спектакълът „Приятели мои” беше подарък за публиката в драматичния театър „Апостол Карамитев” от кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Димитровград Иво Димов.

Съвсем в духа на спектакъла и хумора Иво Димов се пошегува със зрителите, като ги призова да не гласуват за него. „Аз като кмет не заслужавам повече доверие, защото Димитровград тъне в разруха и мръсотия. Ако случайно ме изберете ще приватизирам сградата на общината и ще я превърна в хотел с прекрасна панорамна гледка”, продължи с иронията Димов. Публиката откликна на шегите му като стана на крака и бурно го аплодира. Няколко минути залата скандираше „Димов! Победа!”.

Хората благодариха на Иво Димов и ПП ГЕРБ за прекрасния спектакъл и заявиха, че категорично ще ги подкрепят с бюлетина номер 20 на 25–и октомври.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук