Шест златни, по два сребърни и бронзови медали за „Бугари“ от републиканско по джу-джицу

контакти

Десет медала спечелиха състезатели на спортен клуб „Бугари“ – Димитровград, от републиканско първенство по джу-джицу за всички възрасти. Отличията са шест златни, две сребърни и две бронзови. От димитровградския клуб участваха 14 състезатели, но поради абитуриентски балове и матури, голяма част от представителите му не успяха да участват, поясняват оттам.

Шампиони за „Бугари“, в различни категории и възрастови групи, станаха Никола Балев, Димитър Гочев, Теодора Иванова, Симона Толчева, Пламена Тодорова, Денислав Иванов. Сред първите трима се класираха и Николай Николаев, Кристиян Митков и Иван Иванов.

Първенството се проведе в Ловеч на 18 май, с участието на над 300 състезатели от цялата страна, които с всяка изминала година стават все по-добри, сподели треньорът на „Бугари“ Гочо Гочев. До края на юни за клуба предстоят две състезания по джудо и национална купа по джу-джицу в Бургас на 30 юни, допълни той.

Снимка: архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук