Шестима на градус и трима на дрога хванати зад волана по Великден

контакти

1614 МПС и 2004 граждани са проверени при проведената акция на Пътна полиция по време на великденските празници. Заловени са 6 водачи, шофирали автомобилите си с наличие на алкохол и трима, употребили дрога. В хода на операцията за нарушения са били съставени 195 фиша и 60 акта по Закона за движение по пътищата. Без колани са били 21 водачи и 11 пътници. 62 участници в движението са санкционирани за неспазване на пътни знаци и маркировка, а трима за неправилно изпреварване. Нарушенията на пешеходците са 6. Засечените нарушения на скоростните ограничения са 578 в населените места и 264 в извън населените места. Служителите са задържали и 1 неправоспособен шофьор, информират от Областната дирекция на МВР – Хасково.

Акция с подобен характер и акцент по отношение на спазване правилата за движение ще има и в дните около Гергьовден, предупреждават от там.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук