Шествие и празничен концерт в Димитровград за Освобождението на България

контакти

С официална церемония, шествие, поклонение и празничен концерт Димитровград ще отбележи Националния празник 3 март и 146 години от Освобождението на България.

Програмата, идната неделя, започва от 10.00 часа на площад „България“ с церемония по издигане на националното знаме и изпълнения на духовия оркестър. Слова и поздравления по повод Националния празник на България ще произнесат кметът на Община Димитровград и официални лица.

След това шествие ще се отправи към паметната плоча на освободителите, в Парка на свободата. Там ще се състои поклонение и полагане на венци и цветя от официални лица, представители на институции и граждани.

В 11.00 часа е предвиден празничен концерт, по повод 146 години от Освобождението на България. Той ще се състои на сцената на площад „Поезия”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук