ШЕМЕТНО ПМГ СЛОЖИ КРАЙ НА БАЛОВЕТЕ С НАЙ-МНОГО АБИТУРИЕНТИ

контакти

ПМГ „Иван Вазов” по шеметен начин сложи край на баловете в Димитровград. Абитуриентите от гимназията бяха и най-много сред всички завършващи тази година от випуск 2013. Общо 99 зрелостници прекрачват прага на училището за последен път през настоящата година.

Иначе празникът започна от ранните вечерни часове на сборния пункт до парк „Марица”, с много снимки, показване на тоалетите, викове 1, 2, 3….и разбира се, лъскави коли. В уречения час всички се качиха на возилата и се отправиха към другото място на купона – откритата сцена на площада. Там ги чакаха стотици хора, дошли да видят тържеството на абитуриентите. След това се качиха на сцената и те от своя страна да се поздравят едни други, както и хората на площада. Топли слова прозвучаха от директорката на ПМГ Илияна Славова, от родители и абируриенти. Кметът Иво Димов изпрати поздравителен адрес. Балната вечер продължи в Хасково в ресторант „Фантазия”.

Повече снимки вижте на Фейсбук страницата ни. Харесайте я! Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук