ЧОЧО ПОПЙОРДАНОВ И МАЛИН КРЪСТЕВ В ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК

театър Апостол Карамитев
контакти

Спектакълът „Любов, щастие и милиони” ще гостува в общински театърАпостол Карамитев”. На 22 февруари, от 19 часа, на сцената ще излезнат Чочо Попйорданов, Малин Кръстев и Албена Колева, съобщават от храма на Мелпомена.

Пиесата на Марсел Беркие-Мариние е типична лека френска комедия със забавен хумор и задължителния любовен триъгълник. Този път Чочо не влиза в образа на любовника, а на съпруга рогоносец, опитомен от властната си жена Мишлин (Албена Колева). Единственото нещо, за което й се опъва, е тотото, което той пуска неизменно два пъти седмично в продължение на 30 години. Но и в държавната лотария той търпи пълнен крах, защото не може да уцели дори четворка. А любовникът на съпругата му – Доминик (Малин Кръстев ) веднъж си купува фиш и печели 6 милиона. За него това означава край на мизерстването по таванските стаички, работата на три места, на жалката вечеря с яйца и край на тайните посещения… при любимата Мишлин. Но капризната съдба се разпорежда фишът да отиде в ръцете на съпруга, от което произтичат куп смешни ситуации.

Спектакълът е копродукция на народен театър „Иван Вазов”, сцена „Сълза и смях” и драматичен куклен театър „Иван Димов” – Хасково. Режисьор е първият „Любимец 13” – Валентин Танев. Сценографията – дело на Мира Каланова, допълват от „Апостол Карамитев”. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук