ЧИСТИМ ПРОЛЕТНО СЕДМИЦА, СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА

контакти

newbeautyАкция по пролетно почистване традиционно обяви Община Димитровград. През тази година тя ще започне от 18 и ще продължи до 22 април, под надслов: „За чиста природа и приветлива община“. Предвиждат се предметни награди за най-добре почистени детски градини, училища, междублокови пространства, пенсионерски клубове, социални заведения.

За детските градини и училищата награди ще получат класираните на първите три места, почистили най-добре районите около учрежденията. Същевременно, на 20 април в двора на всяко школо ще се проведе акцията „Лист по лист“, в която ще се събира хартия.

За най-добре почистено междублоково пространство наградата ще бъде монтаж на пейки или кошчета. Подобно е и поощрението за най-добре справилите се в съответния пенсионерски клуб. Класирането в различните категории ще извърши комисия, с представители на организаторите.

Желаещите да се включат в акцията по пролетното почистване могат да заявят торби, помощни материали и извозване на събраните отпадъци. За целта трябва да позвънят на тел. 0391/6-05-74, „Нео Титан“.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук