Четири медала за състезатели от Димитровград на Национална купа по джу-джицу

Четири медала – три златни и сребърен, спечелиха състезатели от Димитровград на Национална купа по джу-дицу за деца и юноши. В надпреварата, провела се в Бургас на 22 октомври, участваха 183 състезателя от шест клуба в страната.

Представителите от Димитровград бяха шест. Първи станаха балканската шампионка Ивайла Димитрова, Пресиян Господинов, Изабела Вълева, втора се класира Иванина Жекова, съобщи треньорът Гочо Гочев.

Той информира още, че на 23 октомври 19 деца от спортен клуб „Джудо“ – Димитровград положиха изпити за степн в кю – дан система.

Същевременно, тренировките в клуба продължават с пълни обороти през зимата, като предстоят състезания по джудо през месец ноември. В него тренират деца от 4 до 18-годишна възраст. В момента тренировките се водят от петима треньори. Желаещите да научат нещо повече за джудо, самбо и джу-джицу могат да се включат в тренировките.

За допълнителна информация на страницата във Фейсбук – „Джудо, Самбо, Джу-джицу Димитровград



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук