Четири дефилета на абитуриенти в три вечери в Димитровград

контакти

Абитуриенти от четири училища ще дефилират в три вечери в Димитровград. От 24 до 28 май сцената площад „България“ отново ще се превърне в бляскава церемония за завършващите тази година зрелостници от Випуск`2023.

Първият бал е на СУ „Любен Каравелов“, на 24 май /вторник/ от 18.30 часа. Непосредствено след тях по червения килим ще преминат възпитаниците на ПЕГ „Иван Богоров“, от 19.30 часа.

На следващата вечер, 25 май, Професионалната гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ ще изпрати своите завършващи ученици от 19.30 часа.

Последната вечер е дефилето на абитуриентите от най-многобройния випуск – на ПМГ „Иван Вазов“. Те ще се качат на сцената от 19.30 часа.

Младите хора ще се събират по-рано с автомобилите на паркинга до Голямата пейка, каквато е традицията от предходните години. За доброто настроение на всички ще се погрижат музикантите от Забавно-духовия оркестър.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук