Четирима ученици са положителни за COVID-19, при 12114 тествани

12114 са тестваните ученици в 63 училища и 3 Центъра за специални образователни потребности от област Хасково. Четирима от тях са с положителен резултат за COVID-19, информират от Областна администрация – Хасково, на база данни от Регионалното управление на образованието.

В община Стамболово обучението е присъствено, а в 5 училища не са подадени декларации за съгласие за тестване. В училищата от община Симеоновград днес няма учебен процес във връзка с празника на общината, поясняват от Областна администрация.

Оттам съобщават още, че 19 нови положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Симеоновград, Хасково, Харманли, Тополовград, Свиленград и Димитровград.

245 души са хоспитализирани към момента, които се намират за лечение в лечебни заведения. Диагностицираните случаи с коронавирус в областта от началото на пандемията до момента са 17106. Излекувани са 11224. Починали са 1095 души. Починал през предходните 24 часа е мъж на 74 години от община Тополовград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук