Четирима спипани с наркотици в Хасково и Димитровград

Проверките за дрога продължили и в село Гарваново

Трима мъже и жена са заловени с наркотици в Хасково и Димитровград, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера в хода на операция по линия на дрогата, димитровградски  полицаи проверили момиче на 18 и непълнолетен на 17 години. В девойката е открит 0,70 грама канабис, а в момчето – 1,5 грама от същия наркотик.

В управлението на областния град са били доведени двама мъже. В първия, на 39 години, при проверка е открита суха зелена листна маса с тегло 3 грама, а в 23-годишен еднограмова сгъвка с бяло кристално вещество.

Проверките на хасковските криминалисти по линия на наркотиците продължили и в село Гарваново, в обект, обособен като паткарник. В стая на помещението, обособено  за живеене, са намерени 30 грама марихуана. Тя се използвала от двама братя на 27 и 25 години от селото.  В друга стая, обитавана от 38-годишна, са открити 400 безакцизни цигари, а в трета, използвана от 54-годишен – 3 кг тютюн без бандерол. Работата по случая продължава, поясняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук