Братовчеди разменяха юмруци в роднинска свада

контакти

Четирима първи братовчеди си спретнаха сбиване, след битов скандал в Харманли, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Роднините се събрали в къщата на единия на ул. „Янтра“ в града на 5 януари вечерта. В определен момент се скарват и започват да си разменят юмруци. На място пристигат полицаи, които усмиряват побойниците – на 40, 33, 27 и 21 години, които са задържани за известно време в управлението, а по случая е образувана преписка.

Същия ден 30-годишна хасковлийка сигнализира за кражба на чанта от Неделния пазар в Димитровград, съобщават още от полицията. В чантата, оставена без надзор, имало 240 лева, 3 дебитни карти и лични документи.

Кражби са регистрирани още в Хасково и Харманли. От дом в областния град на ул. „Цар Страшимир“ са задигнати златни обеци, таблет и печка. От къща в Харманли са свити 20 лева и хранителни продукти.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук