ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ! МАКСИМАЛНИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ – КАТО МИНИМАЛНИТЕ

[quote]ВНИМАНИЕ! ПОЛЕДИЦИ[/quote]

Честит първи сняг! Първите снежинки заваляха в първите часове на 29 ноември. В момента продължава да вали слабо, но няма да се образува снежна покривка. Снегът се задържа само по покриви на сгради, коли и отчасти в градинки.

ban-olea-optСпоред прогнозата за времето, снеговалежът ще спре до следобедните часове, но температурите ще падат. Максималните ще бъдат като минималните, до 3 градуса през деня.

Още по-студено ще стане в  сряда – 30 ноември, предупреждават синоптиците. Живакът ще се задържи под нулата и в сутрешните, и  дневните температури. Ще последва плавно повишение през следващите дни. Нови валежи не се очакват.

Към момента не се налага изкарване на снегопочистваща техника в Димитровград. Шофьорите обаче трябва да внимават, тъй като ниските температури ще доведат до поледици. Същото се отнася и за пешеходците.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук