Честит празник на химиците!

Деня на химика се отбелязва всяка година на 10 май, когато празнуват всички химици и заетите в химическата промишленост. По този повод поздравление към работещите в „Неохим“ АД отправи Димитър Димитров, изпълнителен директор на компанията, пише „Химик Online“ . В него се казва:

От името на ръководството на компанията Ви поздравявам с Деня на химика – професионален празник на заетите в химическата индустрия, който отбелязваме на 10 май.

Наука с хилядолетни традиции, химията и днес продължава интензивно да се развива с цел да улеснява хората и прави живота им по-добър. Продуктите на химическата индустрия са неотменима част от всяка сфера на човешкото ежедневие и ние се гордеем да сме част от нея.

В този празничен ден изразяваме признание към всички, които в изминалите години и днес отдават своите способности и труд за утвърждаването на „Неохим” като национален лидер в производството на минерални торове.

От все сърце желая на всички Вас и Вашите семейства здраве, щастие и успехи в професионален и личен план! Честит празник!

Празника неохимци ще отбележат край язовир „Черногорово“, на 12 май. Програмата започва в 10:00 часа. Какво включва тя, вижте тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук