Честит празник на химика!

Професионален празник на 10 май честват химиците. Отбелязва се в България от 2001 г., с решение на Общото събрание на Българската камара на химическата промишленост.

Поздравление за Деня на химика отправи изпълнителният директор на „Неохим“ АД Димитър Димитров. Поздравявам Ви с професионалния празник на заетите в химическата индустрия… От все сърце желая на всички Вас и Вашите семейства здраве, щастие и успехи в професионален и личен план, се казва в него.

Актуалните поп изпълнители Павел и Венци Венц, които са водещи на излъчваното по БТВ музикално шоу „Гласът на България”, ще са част от празничната програма на хепънинга, с който неохимци ще отбележат Деня на химика. Празникът ще се проведе на 13 май край язовир „Черногорово” и ще започне в 10.00 часа. В програмата са предвидени музикални изпълнения, фокуси, игри и ателиета за малки и големи, пише изданието „Химик Online”.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук