Честит празник на здравните работници!

контакти

Честит празник на всички здравни работници –  лекари, медицински сестри, акушери, фармацевти, физиотерапевти, санитари… пожелаваме по случай Световния ден на здравето – 7 април!

Световният ден на здравето се отбелязва от 1948 г. по инициатива на Световната здравна организация, а в България от 1964 година 7 април се чества и като Ден на здравния работник и професионален празник на работещите в областта на хуманната медицина.

Поглеждайки назад, съм категоричен, че нямаше да успеем без помощта и градивната критика на вас – ангажираните в сектор здравеопазване! Благодаря ви за доверието и бъдете сигурни, че независимо в какво качество заставам пред вас, винаги ще имате моята подкрепа! Това казва в обръщението си към здравните професионалисти на България служебният министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев, което може да видите на страницата на ведомството.

Дълбок поклон пред Вашата човешка и професионална всеотдайност!… Не спирайте да дарявате надежда на онези, които имат нужда от нея! И нека търпението, всеотдайността и любовта към хората никога да не ни напускат!, споделя в поздравлението си председателят на Управителния съвет на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук