Честита Нова година, читатели и приятели!

контакти

Честита Нова година, наши читатели и приятели! Радваме се, че бяхме заедно през изминалите 12 месеца. Както и през изминалите над 11 години.

През това време вие станахте много повече. Ние не сме повече, същият екип, като в началото сме, но сме запазили и духа, и желанието да бъдем верни на нашите читатели. Т. е., да бъдем почтени, коректни, обективни в поднасянето на информация. И още много неща, втъкани в публичното възприятие на електронния вестник, да бъдат част от работата ни.

Дали успяваме, ще кажете вие. Ако аудиторията продължава да расте устойчиво, значи сме на прав път. И сме били от края на 2012 г., когато izvestnik.info за пръв път се появи в интернет пространството. С амбициозната цел да отразява пъстрата палитра на живота. Такъв ни стана и слоганът – „Вестник като живота“. С хубавото и лошото, радостното и тъжното, успехите, неуспехите, делниците, празниците. С различните мнения, идеи, различните погледи… С желанието да бъдем трибуна на свободния глас. Стига гласът да го има.

Благодарим за подкрепата през изминалата и изминалите години! Благодарим на рекламодателите! Тяхното доверие ни прави силни! Благодарим на близо 7000-те човека, харесали до момента „Вестник Известник” във „Фейсбук”! Благодарим на читателите и приятелите ни – до един! Бъдете живи и здрави! Нека 2024-та е щедра, весела, мирна, благодатна за всички! Нека е година на изпълнени желания!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук