ЧАВДАР ГЕОРГИЕВ КЪМ УЧЕНИЦИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ:  НА ДОБЪР ЧАС ПО ПЪТЯ КЪМ ЗНАНИЕТО!      

контакти

Поздравителен адрес до учениците от област Хасково, до преподавателите и възпитателите във всички училища на територията на областта отправя в първия учебен ден водачът на листата на „БСП Лява България” Чавдар Георгиев.

 

Скъпи ученици,

Уважаеми преподаватели,

Драги  родители и училищни настоятели,

Първият учебен ден е празник на духа и надеждата. Това е ден, изпълнен с много вълнение и емоции от срещата с нови приятели,  с учителите и книгите. Това е и денят на нашите спомени, защото всеки от нас е минал по своя си начин през училищния период.

Днес най-много се вълнуват първокласниците.  Пожелавам им да запазят този трепет към храма на науката през целия си живот и да са все така любознателни и  неподправени.

Малки и големи ученици! Творете, учете, мечтайте смело, за да постигнете повече. Знайте, че натрупаните знания ще ви помогнат да откриете нови светове и  да опознаете и себе си.

Уважаеми преподаватели, пожелавам ви здраве, успешна учебна година, търпение и мъдрост. Знам, че държавата ви е голям длъжник и затова уважавам апостолските ви усилия  въпреки трудностите, с които се сблъсквате ежедневно, да не се отказвате да учите и възпитавате децата ни.

Бъдете силни да вдъхновявате по пътя към знанието младите, да отключвате талантите им и да разпалвате въображението им за новото и непознатото!

На добър час по пътя на знанието!, от сърце пожелава Чавдар Георгиев.

 

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук