Целеви 1 883 802 получава Димитровград за ремонт на моста над Марица, към кварталите

Обяви кметът Иво Димов на тържественото заседание на Общинския съвет, за празника на града

контакти

Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане взе решение, потвърдено от Министерски съвет, на Община Димитровград да бъде предоставена целева финансова помощ в размер на 1 883 802 лева.

Средствата ще са за ремонт на моста над река Марица, водещ към кварталите „Марийно“, „Вулкан“ и „Черноконево“. Това е една цел, която отдавна чакаме да бъде изпълнена. Още един дългогодишен проблем предстои да бъде решен, заяви на тържественото заседание на Общинския съвет кметът Иво Димов.

Заседанието бе открито от председателя Гергана Кръстева, която отправи поздравления за празника на Димитровград, наред с представители на сесийни групи и областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова.

От дълги години мостът е в окаяно състояние, с разместени греди и колони и е важно да бъде поправен колкото се може по-скоро, защото при определени условия може да се стигне до пропадане.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук