Цветан Цветанов стяга структурите в страната, мина и през Димитровград

На обиколки из страната тръгна председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, за да открива офиси на партията, да се среща с нейни представители и да положи началото на по-интензивната работа. Вчера той е бил в Кърджали, днес е в област Хасково, утре ще бъде в Сливен и Ямбол…

При визитата си в област Хасково бившият втори в ГЕРБ мина и през Димитровград, където също откри офис на политическата формация. С него пристигнаха заместник-председателят на партията Павел Вълнев и временният областен координатор Антон Иванов, който доскоро бе в редиците на ГЕРБ в Хасково и председател на сесийната група в Общинския съвет. В Димитровград гостите бяха посрещнати от общинския координатор Славейко Иванов, който също беше в ГЕРБ, като общински съветник. Същевременно, стана ясно, че предстоят събрания, на които ще бъдат утвърдени ръководните кадри.

Цветанов не коментира колко са към момента членовете на „Републиканци за България“ в област Хасково, но посочи, че има сериозен ръст на симпатизанти. По-важното за мен, че се явяваме алтернатива на статуквото в много от местните власти. Визирам специално Хасково, защото уговорките направиха така, че избираш ГЕРБ и получаваш ДПС. Тревожно е, че се забелязва във всички смесени региони, заяви Цветан Цветанов.

Той не поясни и колко са членовете на ГЕРБ в област Хасково, преминали към новата политическа формация. Каза само, че хората са свободни да избират и допълни, че когато си разочарован от началните идеи и те са загубени, нямаш място да останеш в партията, към която си принадлежал.

Най-важното е, че „Републиканци за България“ няма да бъде лидерска партия. Лидерските формации, може би, имат добър начален старт, но впоследствие се опорочават и изкривяват. Ние ще залагаме на експерти и иновативни хора, които да дават политическите послания в изпълнителната и законодателната власт, заяви Цветан Цветанов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук