ЦВЕТАНОВ И ДОБРЕВ НА КРАКА ПРИ БИЗНЕСА В ХАСКОВО, БОРИСОВ СЛЕД ТЯХ

ХТТП
контакти

Двама министри – вицепремиерът Цветан Цветанов и Делян Добрев – на икономиката, енергетиката и туризма идват утре на крака при бизнеса в Хасково. Поканата е от Хасковската търговско-промишлена палата /ХТПП/, която в заключителна конференция отчита  проекта „Маркет Контрол”, финансиран по програма „Европейско териториално сътрудничество Гърция – България 2007-2013”. След нея Добрев и председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов ще срещнат с представители на бизнеса от региона. На срещата ще присъстват депутати, областни управители, кметове, дипломати, председатели на Търговско-промишлените палати от Турция, Гърция и Великобритания, представители на браншови организации и медии. Към обсъждането ще се присъедини и вицепремиерът Цветан Цветанов. Той и Добрев потвърдиха участието си. Темата е ”Подобряване на бизнес климата с акцент към малките и средни предприятия”, уточняват от ХТПП.

Зарязване на лозя и водосвет са предвидени в програмата за другия ден – събота. Те ще станат в масивите на изба „Кастра Рубра”, край харманлийското село Коларово. Среща с кмета на Любимец Анастас Анастасов и дегустация завършва посещението в региона на министрите и останалите гости от столицата.

Хасково в края на седмицата ще посетят премиерът Бойко Борисов и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова. Визитата е насрочена за неделя, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ в областния град, с обещание за още информация  по-късно. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук