Хубави подаръци за хубави празници в магазин „Дионисий“

Всичко на едно място за Трифон Зарезан и Свети Валентин, предложено с усмивка

контакти

Подходящи подаръци за всякакви поводи предлага магазин „Дионисий“ в Димитровград. Всичко на едно място ще намерите за предстоящия скоро 14 февруари, когато отбелязваме Трифон Зарезан и Свети Валентин.

За двойния празник, на първо място, разбира се, са червените и бели вина. Предлагат се широк избор на избите „Мезек“, „Катаржина“, „Мидалидаре Естейт“, „Тодоров“, „Тера Тангра“, „Братя Минкови“, „Старосел“. Добавят се нови асортименти от избите „Марян“, „Енотека Ентусиаст“ и др.

Специален кът събира в едно артикули за празника на любовта и виното. Характерни са тематично подготвени бутилки, сърца, картички, чаши, бижута и разнообразни сувенири, каквито се срещат на витрините в магазина. Акцент са стъклени шишенца с аперитив в различни форми, коитодопълват бутиковите ракии, ликьори и друг алкохол.

Вниманието привличат кутии в различни форми, албуми за влюбени, сърца – плюшени, във вид на накити и всякакви други, съчетани с различни послания. Витрина с нова бижутерия е едно от местата, които заслужават внимание. Към нея се добавят модни стоки от известната марка „Пиер Карден“.

Погледа обгръщат икони, картини, вази, ръчни дърворезби, стилни шкафчета, дървено барче-глобус, макети на кораби, свещници. И още и още подходящи за любимите хора комплекти.

Заповядайте при нас, посрещат с чаровни усмивки продавач-консултантите Хриси, Галя, Жужа, Ева и Криси. Доверете ни се при избора на хубави подаръци за хубави празници, канят те.

Магазин „Дионисий“ се намира на бул. „Трети март“ 4 в Димитровград. Преди да отидете на място, посетете Фейсбук страницата му, където ще добиете допълнителна представа за богатото разнообразие.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Браво, само една препоръка, бутилките се съхраняват почти хоризонтално с лек наклон към тапата, така, че тя да е винаги овлажнена. В противен случай е възможно коркът да се свие, да навлиза въздух и виното да се развали. Наздраве

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук