ХРИСТО ШОПОВ И ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ НА СЦЕНАТА В ОДТ „АПОСТОЛ КАРАМИТЕВ“

Христо Шопов и Лилия Маравиля ще се изявят на сцената в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев“. Големите български актьори ще играят в спектакъла „Догодина по същото време“.

Шопов и Маравиля ще гостуват за първи на сцената на ОДТ „Апостол Карамитев“, с постановката по Бърнард Слейд. Началото на пътуването във времето започва на 13 февруари, от 19:00 часа…

Режисьор на постановката е Георги Михалков, който отговаря също за превод и адаптация. Композитор е Иван Драголов, сценографията и костюмите са дело на Антония Попова. Продуценти са Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова.

Билетите за спектакъла „Догодина по същото време“ са на цени от 12 и 15 лева. Може да ги закупите от касата на димитровградския театър. Допълнителна информация, на тел. 039166336 и 0879294603, както и на фейсбук страницата на институцията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук