Хотелски комплекс в Родопите продава НАП – Хасково

контакти

Хотелски комплекс в полите на Родопите обявиха за продан публичните изпълнители от НАП Хасково, съобщават оттам.

Комплексът се намира в Брацигово, в живописна котловина, която граничи на запад с Пещерската котловина и на север с Тракийската низина. Разработен е като търговски комплекс с хотел и механа. Разполага с 13 стаи, 9 от които двойни, 3 спални и един апартамент. Освен механа, обектът има и лятна градина за гости.

Общата оценка на комплекса е 343 339 лева и включва 4 отделни жилищни сгради, най-голямата от които е с площ 142 квадратни метра. Втората по големина къща е 128 квадрата, останалите две са съответно с площ 40 и 34 кв. м. В офертата са включени също така механа – 97 квадрата и още една сграда за обитаване. Проявяващите интерес към продажбата могат да огледат лично комплекса в рамките на една седмица – от 10 до 17 юни включително след предварителна уговорка с публичния изпълнител от Хасково, водещ търга. Също от 10 до 17 юни ще се приемат ценови предложения в офиса на НАП в Хасково, които трябва да са на стойност, не по-ниска от първоначално обявената цена 343 339 лв. До 17 юни се внася и депозит за участие в продажбата, който е в размер на 20% от началната продажна цена. Повече информация за обекта и телефон за връзка с публичния изпълнител от НАП в Хасково са публикувани в електронната страница на Агенцията www.nap.bg в рубриката „Продажби“.

С продажбата на активи от страна НАП (недвижими имоти, превозни средства, машини и съоръжения, и др.), приходната администрация частично или изцяло погасява публични задължения на собствениците на активите към бюджета. За да не се налагат подобни мерки, от офиса на НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук