ХОРА ЗА ЦВЕТЕЛИН

[quote]950 ЛВ. СЪБРА ЗА ЧАС ИНИЦИАТИВАТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МЛАДИЯ МЪЖ[/quote]

С благородна мисия да помогне в събирането на средства за лечение на 33 годишния Цветелин Лозев се изигра тази неделя хорото на площада в Димитровград. Така ще е и другата, обяви председателката на читалище „Хр. Ботев”, инициатор на неделните хора и съпричастната проява – Ирина Костадинова. А да помогнат на Цветелин към най-голямото досега хоро се присъединиха танцьори от клуб „Тракия”, клуб за фолкаеробика „Плетеница”, танцовите състави „Гайтанче”, „Доброшин” – с. Добрич, „Ритъм” от „Черноконево”. Десетки граждани се хванаха ръка за ръка с тях, а още при обявяване на акцията за набиране на средства, опашка се изви пред поставената на сцената кутия.

Със сълзи на очи майката на Цветелин – Ваня благодари за съпричастността и пожела на сина си, след предстоящата скорошна операция сам да се хване на хорото и да развее знамето.

955 лв. са събрани само за час, обяви след отваряне на кутията пред комисия Ирина Костадинова. Те се прибавят към събраните вече 2 900 лв. Ръководителката на клуб за хора „Тракия” благодари за добротворството и призова всички отново на площада идната неделя от 18 часа, заедно да сътворят чудо.

Парите ще бъдат внесени по дарителската сметка в банка Уникредит.

Номерът й е BG74 UNCR 70001522251360 – Цветелин Живков Лозев.

Използвайте я, ако искате и вие да помогнете за лечението на младия мъж, пострадал преди година и два месеца при инцидент с асансьор-платформа. Той вече е претърпял 3 операции. За предстоящата са нужни 8 500 лв.

 

 

 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук