Хиляди опаковки със стимуланти за полова мощ задържаха на границата

Голямо количество контрабандно пренасяни хранителни добавки за стимулиране на полова мощ задържаха служители на митнически пункт Капитан Андреево.

В лека кола Фолксваген Транспортер са открити общо 13 554 броя опаковки. По-голяма част от тях са сашета, както и таблетки и спрей с обозначения на пет търговски марки, съобщават от Агенция Митници.

Автомобилът, с турска регистрация, пристига на митническия пункт малко след 4 часа на 6 декември. В него от Турция за България пътували водачът и жена – български граждани.

Сред личните вещи на пътуващите са открити кашони с недекларирани хранителни добавки за стимулиране на полова мощ. В хода на проверката е установено, че те са собственост на шофьора. Срещу него е съставен акт за пренасянето на лекарствените средства в нарушение на Закона за митниците.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук