Хиляди ментета пробва да прекара пътник в автобус

контакти

Хиляди ментета пробва да прекара един от пътниците в автобус, влизащ в страната от Турция, през митнически пункт Капитан Андреево.

6102 текстилни изделия, парфюми, чанти и аксесоари със съмнения, че са произведени в нарушение на права върху интелектуалната собственост, задържаха на 4 юли митничари на пункта. Стоката е открита при проверка на автобус, с турска регистрация, влизащ в страната от Турция, поясняват от Агенция Митници.

Автобусът е селектиран за щателна проверка, при която в багажното отделение са намерени стоките, опаковани в кашони, собственост на един от пътниците. Открити са 3925 текстилни изделия, по-голяма част от тях детски комплекти, тениски и къси панталони, бельо и летни шалове, както и  720 парфюма и тоалетни води, по 469 броя чанти и колани, 441 портмонета, както и 78 чифта чехли и маратонки. Всички носят обозначенията на 22 световноизвестни търговски марки, сред които Louis Vuitton, Adidas, Nike, Puma, Calvin Klein, Gucci, Philip Plein, Armani. Имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

Снимка: Агенция Митници, архивПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук