Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров с концерт в Димитровград

Представят „Светът на киното в музиката“ заедно с Плевенската филхармония

контакти

Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще представят „Светът на киното в музиката“, заедно с Плевенската филхармония под диригентството на Борислав Йоцов, на 6 октомври 2022 г. в Спортна зала „Младост“ в Димитровград, съобщават от Общината.

На сцената заедно с Хилда излизат едни от най-добрите джаз музиканти в България Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов и Михаил Йосифов.

Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов. Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.

Хилда Казасян стартира националното си турне в началото на февруари с програмата „Световното кино в музика“, но продължава да радва публиката и със спечелилата „Кристална лира“ програма „Да послушаме кино“. Тя включва едни от най-популярните, красиви филмови песни и музика от старото незабравимо българско кино, като „Любимец 13“, „Козия рог“, „Адаптация“, „Вчера“….

Концертът е с подкрепата на Община Димитровград и е част от националното турне на певицата, което обхваща над 40 български града. Събитието е планирано от 19.00 часа, а билети за него могат да бъдат закупени от Художествена галерия „Петко Чурчулиев“. Телефон за информация: 0886 987759.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук