ХВАНАХА 50 000 ТАБЛЕТКИ ЗА МУСКУЛИ И АМПУЛИ ЗА ПОТЕНТНОСТ

Голямо количество анаболни стероиди задържаха митничарите на Капитан Андреево в излизащ от страната товарен камион с българска регистрация. Той бил пратен за щателна проверка, след която в три сака са открити 50 000 таблетки и 1050 ампули, съобщават от Агенция Митници.

Най-много са таблетките Clenbuterol, намиращи се в 800 броя кутии по 50 таблетки,  които според фабричните надписи са произведени в България. Медикаментът е предназначен за качване на мускулна маса и изгаряне на мазнини, но е много опасен за хора със сърдечни проблеми.  Другите общо 10 000 таблетки, произведени в Молдова и Украйна, са анаболни стероиди: Stanover и  Naposim, който е определян като един от най-популярните сред атлетите. Открити са и контрабандни  ампули с инжекционен разтвор Aquatest – 500 броя, с Testosterona  – 350 броя и Testolic – 200 броя. Приложението им, освен за натрупване на мускулна маса, е и за повишаване на мъжката потeнтност.

Шофьорът на камиона признал, че получил лекарствата от приятел, за да ги пренесе до Турция. Съставен му е акт по Закона за митниците. Стойността на задържаните лекарства е 16 106 лева, уточняват от Агенцията. 

[box_info]За всяка болка има лек – аптека ГЕЧЕВ – Димитровград, бул. „Трети март” – 9 [/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук