ХВАНАХА ХАСКОВЛИЯ С ТЕКСТИЛ ЗА 58 ХИЛ. ЛЕВА

контакти

Недекларирани текстилни стоки за близо 58 хил. лева  иззеха икономически полицаи от районното полицейско управление в Свиленград. Вчера те проверили товарен автомобил Даф, шофиран от хасковлия. В камиона имало 9380 различни по вид артикули и 170 кг плат. Стоката трябвало да получи пловдивска фирма По случая е образувано досъдебно производство, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Цигари и тютюн конфискуваха полицаи от управленията в Хасково, Димитровград и Свиленград, съобщава още в бюлетина си МВР. Иззети са 120 грама тютюн и 760 цигари от лица и домове.

Същевременно, кражба на цигари, за около 2000 лева, е осъществена миналата нощ в областния град. Обект на посегателство станал хранителен магазин на ул. „Цар Страшимир“.

Общо 9,9 грама канабис спипаха полицаи от Димитровград, са сред другите криминални новини. 9 грама от дрогата те откриват в къща в Радиево, обитавана от младеж. Останалият наркотик е намерен в свиленградчанин, проверен от любимешките полицаи в местност „Хендека“ край село Георги Добрево.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук