ХВАНАХА ДИЛЪР СЪС 100 ГРАМА ТРЕВА

Полицията задържа 17 годишен димитровградчанин за съхранение и разпространение на дрога. Криминалистите претърсили вчера дома му на ул. „Христо Смирненски“. На различни места в апартамента те открили 100 грама марихуана, съобщават от областната дирекция на МВР.

При теста станало ясно, че младежът обработвал тревата с различни психотропни вещества, за да я прави по-силна, преди продажбата. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

В бюлетина се съобщава още за задържани четирима димитровградчани. Те са уличени в кражба на телевизор от свой съсед на ул. „Първа“, станала преди два дни.  

Компютърен сервиз и наблюдение от ВЕДИА-Х ЕООД – Димитровград – www.vedia-x.eu 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Това, че при теста е станало ясно, че младежът обработвал тревата с различни психотропни вещества, за да я прави по-силна, преди продажбата е съвсем нормално нещо вече . Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство , но какво ще му направят нищо, ще го пуснат и ще продължи да продава на лмалки и по големи деца.Забраненото е най сладко уви от тези наркотици няма да можме да се отървем все ще си има.Голяма част дори сме виждали на улиците как спират коли и разменят подобни неща, но какво да направим…!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук