Хасковското МВР с нов директор, пак. Досегашният – при министъра

Подсилваме ръководството с външни хора, заяви главният секретар на ведомството

Нов директор има от днес Областната дирекция на МВР – Хасково. Това е Любомир Николов, който е бил заместник-директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, съобщи главният секретар на МВР Петър Тодоров.

Днес беше назначен екип, който временно ще изпълнява задачите в подготовката на честни и прозрачни избори, подчерта Тодоров.

Той поясни, че предвид добрата експертиза и професионален опит на досегашния директор Атанас Ненков, се е взело решение той да бъде причислен към звеното на министъра на вътрешните работи, за да подпомага дейността като местен човек, който познава област Хасково.

Беше взето решение регионът да бъде подпомогнат от силен екип от професионалисти, които имат сериозна кариера зад гърба си. Подсилваме ръководството с външни хора, които имат сериозен опит и експертиза, да направят такава организация, че да не се допуска каквато и да е форма на изкривяване на вота. Съответно, той да протече при честни условия и прозрачност, заяви в Хасково главният секретар на МВР.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук