ХАСКОВО РОК 2022 – млади изпълнители и супер звезди на рок музиката на хасковска сцена

ХАСКОВО РОК стартира на 8 юли 2022 година на Спортен комплекс „Спартак“. Първи на сцената на рок-феста излизат три младежки рок-банди от Хасково. От 18,30 часа забиват рок-групите от Младежки център Хасково „Прима виста“ , „Еуфория“ , както и любимците на младежката аудитория 5 D. Веднага след тях от 19,00 часа на сцената се качват: Caliberty, Odd Crew  и „Ахат“.

ХАСКОВО РОК се организира от община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, припомниха на пресконференция днес организаторите на феста. ХАСКОВО РОК е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“ на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. За поредна година в рамките на феста Комисията провежда и благотворителната кампания „Купи тениска-подари мечта“. Средствата, събрани от продажбата на тениски с логото на ХАСКОВО РОК 2022, ще бъдат инвестирани в музикални инструменти, които ще бъдат подарени на талантливи деца от Хасково. В първата вечер на ХАСКОВО РОК 2022 ще бъдат подарени музикални инструменти на деца от Хасково, закупени със средствата от миналогодишното издание на „Купи тениска-подари мечта“.

Кулминацията на ХАСКОВО РОК е на 9 юли /събота/, когато на сцената в Хасково излизат от 19,00 часа No more Many more, Хангар 42 и безспорната звезда на феста Ronnie Romero  & Еridan.

Община Хасково кани всички фенове на рок музиката на 8 и 9 юли на ХАСКОВО РОК 2022 – вход свободен!



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук