ХАСКОВО РОК 2022 влиза в зала „Дружба“, заради очаквано лошо време

Заради прогнозите за рязка промяна в метеорологичната обстановка община Хасково
информира всички фенове на рок музиката, че ХАСКОВО РОК 2022 ще се проведе в зала „Дружба“.
Фестът стартира на 8 юли 2022 година. Първи в 18,30 часа на сцената излизат три младежки банди от Хасково. Бъдещите звезди на рок музиката са от Младежки център Хасково – групите „Прима виста“ , „Еуфория“ , както и любимците на младежката аудитория 5 D. Веднага след тях от 19,00 е представянето на Caliberty, Odd Crew и „Ахат“.
ХАСКОВО РОК се организира от община Хасково и местната Комисия за борба с
противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Фестивалът е част от кампанията „Хасково срещу дрогата“. За поредна година в рамките на изявата Комисията провежда и благотворителната кампания „Купи тениска-подари мечта“. Средствата, събрани от продажбата на тениски с логото на ХАСКОВО
РОК 2022, ще бъдат инвестирани в музикални инструменти, подарени на
талантливи деца от областния град. В първата вечер на ХАСКОВО РОК 2022 ще бъдат подарени музикални инструменти на деца от Хасково, закупени със средствата от миналогодишното издание на „Купи тениска-подари мечта“, анонсират организаторите
Кулминацията на ХАСКОВО РОК е на 9 юли /събота/, когато на сцената в зала „Дружба“ излизат от 19,00 часа No more Many more, Хангар 42 и безспорната звезда на феста Ronnie Romero & Еridan.
Община Хасково кани всички фенове на рока на 8 и 9 юли на ХАСКОВО РОК 2022. Зала „Дружба“- вход свободен! Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук