ХАСКОВО РОК на 5 и 6 юли

контакти

Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (МКБППМН) организират за пореден път най-грандиозното рок събитие в региона – ХАСКОВО РОК, на 5 и 6 юли тази година.

Фестът приема на една сцена класически рок музиканти и млади талантливи изпълнители от Хасково и региона.

Рок маратонът се провежда на откритата сцена в комплекс „Спартак“, Хасково.

И тази година Община Хасково изпълнява своята мисия – предоставя възможност на младите рок групи и бъдещи рок звезди да свирят заедно с гост изпълнителите.

На 5 юли от 20,00 часа първи на сцената излизат STATE OF MIND и RUNT от Хасково и ХАЛА от Димитровград, а веднага след тях забиват рок класиците от КОНКУРЕНТ!

Във втората вечер, 6 юли от 20,00 часа, Хасково избухва с КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, ХАНГАР 42 и ODD CREW.

ХАСКОВО РОК 2024 е част от кампанията на Община Хасково и МКБППМН „Хасково срещу дрогата“.

Благотворителна кампания на ХАСКОВО РОК 2024

Община Хасково посвети всички свои събития на каузата За Никол. В тази връзка благотворителната кауза на ХАСКОВО РОК сега ще бъде насочена към сбъдването на мечтата на три хасковски деца да оздравеят. Средствата, които ще се съберат от дарители по време на ХАСКОВО РОК, ще бъдат разделени поравно в подкрепа на Никол, Дани и Рени.

И тримата се нуждаят от надежда и мечтаят да оздравеят, затова Община Хасково, като организатор на ХАСКОВО РОК, призовава всички жители и гости на областния град да се включат в благотворителна кампания на ХАСКОВО РОК 2024 и чрез покупка на тениска с логото на феста, да подарят надежда за пълноценен живот на Никол, Рени и Дани.

В дните на рок феста ще бъдат поставени традиционните благотворителни кутии на ХАСКОВО РОК, ще има и места за дарения, организирани от семействата на децата.  ХАСКОВО РОК сбъдва мечти!

Очакваме ви, канят организаторите! 5 и 6 юли от 20,00 часа в к-кс „Спартак“. ВХОД СВОБОДЕН!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук