Хасковлия смени Татяна Дончева като водач на листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“

Коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ регистрира пълна лист от 16 кандидати за парламентарните избори на 14 ноември. Водач на листата е Николай Колев, следван от Божидар Иванов и Таня Чалъкова.

Първоначално за водач в Хасково бе обявена Татяна Дончева, но ръководството на коалицията реши да заложи на личности от региона, познати на избирателите, а Дончева реши да се оттегли от листата.

Повечето от имената в кандидатската листа са участници и в предишните парламентарни избори. Новите имена са Божидар Иванов, Валентин Маринов, Мария Цанева и др.

Водачът Николай Колев

И в двата предишни парламентарни избора коалиция „Изправи се БГ! Ние идваме!“ успя да изпрати депутати. На 4 април това бе настоящият областен управител Минко Ангелов, а на 11 юли адвокат Меглен Гунчева, която не е в листата по свое желание.

И за тези избори избраниците на коалицията са обединени от стремежа да отстояват правото на нормален живот на всички български граждани. Те са различни по възраст и реализацията им е в различни области:

 1. Николай Иванов Колев;
 2. Божидар Стамов Иванов;
 3. Таня Владкова Чалъкова;
 4. Валентин Йорданов Маринов;
 5. Мария Лукова Цанева;
 6. Валентина Тодорова Катранджиева;
 7. Тодор Илчев Тодоров;
 8. Юри Александров Минков;
 9. Мирослав Росенов Минев;
 10. Диана Динкова Инджова;
 11. Венета Димчева Канева;
 12. Румен Иванов Петков;
 13. Дора Тенчева Иванова;
 14. Ридван Идриз Ахмед;
 15. Деян Дончев Тонев;
 16. Николай Митков Димов.

Снимки: Христо ТотевПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук