Хасковлия гласен за шеф на Тотото

ИТН овладява институцията

Александър Тодоров е гласен за нов изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор (БСТ). Тодоров е на 32 години, роден в Хасково, народен представител от „Има такъв народ“ (ИТН), от изборен район Плевен. Юрист по професия, депутат и в предходните два парламента.

Такъв е изборът на министъра на спорта Радостин Василев, станало е ясно от внесените документи в Търговския регистър на Агенцията по вписванията. В Управлението на БСТ влизат още Росен Иванов и Георгий Султанов.

Радостин Василев, който е министър от квотата на ИТН, заяви преди дни, че проблемите в българския спорт са много по-сложни и тежки, отколкото си е представял.

Той обяви, че ще бъде извършено цялостно преструктуриране на Министерството на младежта и спорта. Конкретно за Тотото, освободи цялото управление, като бе категоричен, че ще очаква по-високи печалби. Спортното министерство започна и проверка, след сигнали, че се оказва натиск над служители на БСТ в страната.

Снимка: euractiv.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук