ХАСКОВЛИЙЧЕТА ПОЗДРАВИХА С КАРТИЧКИ ЕВРОДЕПУТАТИ

Хасковлийчета изработиха поздравителни картички за евродепутатите в Европейския парламент за Коледно-Новогодишните празници. Те изобразяват Рождество Христово, светлините на Коледа и вълшебни празнични мигове.

Инициативата дойде от ръководителя на българската делегация в групата на ЕНП и неин зам.-председател в Европарламента Мария Габриел, съвместно с учениците от компютърна школа „Вале“ от Хасково. Евродепутатът, вече, раздаде картичките на колегите си по време на последната за годината пленарна сесия в Страсбург.

Колегите пазят прекрасни впечатления от изложбата на компютърните рисунки на децата, представени през февруари в Брюксел. Благодаря им, че тяхното творчество отново е в Европейския парламент в навечерието празниците, заяви Мария Габриел.

Приятелството и сътрудничеството на българския евродепутат и школата датира от години. До момента Мария Габриел подкрепи няколко инициативи на школата, сред които конкурси и изложби.

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук