Хасковлийка с приз „Студент на годината“

контакти

Церемонията по връчване на националния приз „Студент на годината“ се проведе под патронажа на държавния глава в Университета за национално и световно стопанство. Голямата награда бе връчена от президента Румен Радев на курсанта от Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ Радина Бодурова, със специализация „Ръководител на въздушното движение“. Радина е от Хасково, завършила през 2020 г. ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ в областния град с бронзово отличие.

На младите хора на България се пада задачата да променят моралния климат, да изметат невежеството и лъжата от обществения живот, за да изградим заедно справедливо, морално и достойно общество, заяви президентът Румен Радев по време на церемонията.

Събитието, организирано от Националното представителство на студентските съвети в България, отличи най-активните студенти през 2022 г. в 15 направления в различни области на науката, изкуството и спорта.

Сред присъстващите на събитието бяха вицепремиерът по управление на европейските средства Атанас Пеканов и министърът на правосъдието Крум Зарков, които също връчиха награди на част от отличените.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук