ХАСКОВЛИИ СИ КАЗАХА „ДА“ В ДИМИТРОВГРАД НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

контакти

Теодор Тодоров и Дида Владева, приела фамилията на своя съпруг, си казаха „Да“ днес. От Хасково сме, но решихме да сключим граждански брак в Димитровград. Хареса ни жеста на Общината към хората, които искат да свържат пътя си в този символен ден, казаха те.

Двамата са заедно от 7 години. Познават се още от училище. Сватбата ще бъде тази вечер в хасковско заведение, поканени са 30 човека. Венчавката в Ритуалната зала на Община Димитровград бе втора поред на 14 февруари.

Toni-Plamena-gr-brakТони Добрев и Пламена Илиева, вече Добрева, също се взеха в деня на влюбените Свети Валентин. Заедно сме от 5 години. Решили бяхме от много време официално да станем семейство. Повод да го направим бе празника на 14 февруари, споделиха младоженците. В тесен кръг те ще почерпят в заведение в Димитровград.

 

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук